حضرت آیت الله خامنه ای توصیه پنجم خود را به رعایت سعه صدر و آرامش در قبال انتقادهای منصفانه اختصاص دادند و گفتند: آقای رئیس جمهور از برخی انتقادها ناراحتند که البته در برخی موارد هم واقعاً حق با ایشان است و برخی انتقادها، تند و گاهی غیرمنصفانه هستند.

به گزارش مشرق، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت، ایجاد آرامش روحی و روانی در جامعه، کنترل تورم، تثبیت قیمت ارز و اجرای طرح نظام سلامت را از اقدامات با ارزش و خوب دولت یازدهم در یکسال گذشته برشمردند و همه دولتمردان را به حفظ و تقویت جهت گیری و روحیه انقلابی، تکیه بر ظرفیت ها و تولید داخلی، اجرای دقیق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، توجه ویژه به بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی در روستاها، جدی گرفتن ادامه رشد علمی و تقویت شرکتهای دانش بنیان، موضع گیری صریح در قبال مسائل منطقه و جهانی بویژه دخالتهای امریکا، حفظ انسجام درونی دولت، رعایت خطوط قرمز و فاصله گذاریها بویژه در موضوع فتنه سال 88، و سعه صدر و آرامش در قبال انتقادهای منصفانه، توصیه کردند.

در این دیدار که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، جهت گیری و روحیه انقلابی و طلب رضای الهی را از مهمترین ویژگیهای این دو شهید بزرگوار دانستند و افزودند: باید همه ما به عنوان مسئولان نظام همواره جهت گیری و روحیه انقلابی را حفظ کنیم و هدف نیز کسب رضای الهی باشد.

رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی از گزارش رئیس جمهور از عملکرد یکساله دولت یازدهم، گفتند: گزارش عملکرد دولت باید به افکار عمومی ارائه شود تا مردم ضمن اطلاع از اقدامات انجام گرفته، از کارها و برنامه های آینده نیز مطلع شوند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ارائه گزارش عملکرد، موجب امیدواری مردم به آینده خواهد شد. البته باید دقت شود که در این گزارش ها، آمارها دقیق و بدور از اغراق باشند.

ایشان با تأکید بر اینکه یکی از برکات تغییر دولتها و روی کار آمدن دولتها با شعارهای جدید، ایجاد امید در مردم است، افزودند: باید این امید را در مردم حفظ و تقویت کرد که یکی از راههای تقویت آن، اطلاع افکار عمومی از کارهای انجام گرفته، است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته امید مردم فقط با ارائه گزارش، تقویت نخواهد شد بلکه مردم به دنبال عمل، و نتیجه عملی، صحبت ها هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه چند توصیه مهم به دولت داشتند که «کار و فعالیت و خدمت مستمر به مردم» و «پرهیز از حاشیه سازی ها» اولین توصیه به دولتمردان بود.

حفظ انسجام درونی و شنیده شدن یک صدا از دولت، دومین توصیه رهبر انقلاب اسلامی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: باید مراقبت شود تا در سخنان مسئولان دولتی تعارض وجود نداشته باشد و فلسفه تعیین سخنگو هم این است که از دولت صدای واحد در مسائل مختلف شنیده شود.

رهبر انقلاب اسلامی در توصیه سوم خود، دولتمردان را به پرهیز از دو قطبی کردن جامعه با شعارها و دعواهای سیاسی سفارش کردند و گفتند: جناح بندیهای سیاسی اشکالی ندارد اما نباید جامعه را به دو قطب تبدیل کرد زیرا این کار موجب دل زدگی و خستگی مردم و شکننده شدن محیط جامعه می شود.

چهارمین توصیه حضرت آیت الله خامنه ای عبور دولت از جناح بندی ها در مسائل سیاسی، بود که ایشان تأکید کردند: علائق اعضای دولت به برخی جناح های سیاسی اشکالی ندارد اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناح بندیها شوند.

ایشان افزودند: در موضوع جناح بندی های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای توصیه پنجم خود را به رعایت سعه صدر و آرامش در قبال انتقادهای منصفانه اختصاص دادند و گفتند: آقای رئیس جمهور از برخی انتقادها ناراحتند که البته در برخی موارد هم واقعاً حق با ایشان است و برخی انتقادها، تند و گاهی غیرمنصفانه هستند.

ایشان افزودند: لزومی ندارد که انسان بخواهد به هر مطلب یا انتقادی، پاسخ دهد زیرا در برخی موارد سکوت بهتر است ضمن آنکه هر حرفی هم که بر ضد ما زده شود اینگونه نیست که حتماً در ذهن افراد جامعه تأثیر بگذارد و مورد قبول قرار گیرد.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: انتقاد باید باشد اما انتقاد باید با لحن خوب و منصفانه باشد و هدف از آن نیز بی آبرویی و سبک کردن طرف مقابل نباشد که این روش قطعاًَ غلط است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: پاسخ به انتقادها هم باید منطقی و با خونسردی داده شود.

ایشان با تأکید بر اینکه انتقادهای منصفانه دشمنی نیست بلکه کمک به دولت است، گفتند: یکی از مسائل بسیار مهم کنونی، آرامش روانی موجود در جامعه است که باید حفظ شود.

رعایت انصاف در انتقاد از اقدامات و سیاستهای دولتهای گذشته، توصیه ششم رهبر انقلاب اسلامی به اعضای دولت بود.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: همواره دولتها نسبت به دوره های گذشته خود منتقد بوده اند که ایرادی هم ندارد اما این انتقاد نباید حالت اغراق آمیز و تخریب پیدا کند زیرا در روحیه مردم تأثیر بد می گذارد و آنان را نسبت به آینده نیز نامطمئن می کند.

ایشان با اشاره به برخی اظهارنظرهای مبالغه آمیز و غیرمنصفانه درخصوص دولت های گذشته افزودند: اگر در این اظهار نظرها بی انصافی شود، قطعاً در آینده نیز نسبت به عملکرد ما هم بی انصافی خواهد شد. اگر برخی سیاست ها یا عملکردهای دوره گذشته را قبول نداریم، بهترین شیوه، اصلاح آن در عمل است و این روش، بهتر از اظهار نظر است.

موضع گیری صریح و قاطع در قبال مسائل منطقه ای و بین المللی، هفتمین توصیه رهبر انقلاب اسلامی به دولت بود.

حضرت آیت الله خامنه ای موضع گیریهای دولت در یک سال گذشته را خوب ارزیابی کردند و گفتند: موضع گیری صریح و قاطع در مسائلی همچون فلسطین، رژیم صهیونیستی، غزه، سوریه، عراق، تکفیری ها و دخالت های امریکا، به نفع نظام جمهوری اسلامی است و منافاتی هم با زبان دیپلماسی و مذاکره ندارد.

ایشان تأکید کردند: موضع گیری صریح و شفاف درخصوص این مسائل شاکله کلی نظام اسلامی و عقبه راهبردی نظام در میان ملتها را حفظ خواهد کرد.

توصیه هشتم رهبر انقلاب اسلامی تأکید بر ادامه پرشتاب رشد علمی کشور و حمایت از شرکتهای دانش بنیان و نقش تعیین کننده تحقیقات کاربردی و تحقیقات بنیانی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای طرح نظام سلامت را یکی از اقدامات بسیار خوب دولت یازدهم برشمردند و در توصیه نهم خود گفتند: باید این طرح پشتیبانی شود و ادامه یابد، ضمن آنکه مراقبت شود برخی تصمیم ها، این طرح را به ضد خود تبدیل نکند.

توصیه های بعدی رهبر انقلاب اسلامی به دولت، عمدتاً توصیه های اقتصادی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای در توصیه دهم خود با اشاره به لزوم تکیه بر توان و ظرفیت های داخلی و حمایت از تولید، افزودند: کلید رونق اقتصادی که مورد تأکید رئیس جمهور محترم نیز است، مسئله تولید است.باید با استفاده از ظرفیت های فراوان داخلی، تولید را به حرکت درآورد تا رونق اقتصادی و افزایش صادرات غیرنفتی محقق شود.

حضرت آیت الله خامنه ای، اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را برای بالفعل کردن ظرفیت های داخلی و به حرکت درآوردن تولید، بسیار مهم دانستند و خاطرنشان کردند: دولت باید بسته سیاستهای اقتصادی خود را با سیاستهای اقتصاد مقاومتی تطبیق دهد و مواردی را که غیرمنطبق با این سیاستها است، حذف کند.

ایشان، تثبیت قیمت ارز و کنترل تورم را از اقدامات با ارزش دولت در یکسال گذشته برشمردند و افزودند: نباید به این اقدامات بسنده کرد زیرا این موارد، قدمهای اول هستند.

رهبر انقلاب اسلامی یکی از مشکلات جدی کنونی کشور را بنگاه داری بانک ها دانستند و تأکید کردند: دولت باید این موضوع را بطور جدی پیگیری و حل کند زیرا بانکها باید در خدمت تولید باشند و اگر در خدمت تولید قرار گیرند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

توجه ویژه به بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی در روستاها توصیه یازدهم حضرت آیت الله خامنه ای به دولت بود.

ایشان تأکید کردند: صنایع بخش کشاورزی، یکی از بخشهای راهبردی است که در همه کشورها به آن کمک ویژه می شود و دولت باید به بخش کشاورزی مساعدت ویژه ای داشته باشد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین خاطرنشان کردند: راه توسعه روستاها، ایجاد صنایع تبدیلی در روستاهاست.

حضرت آیت الله خامنه ای، اهمیت ویژه بخش معدن و ارزش افزوده و اشتغال زایی این بخش را به عنوان توصیه دوازدهم بیان کردند و سپس با اشاره به ضررها و زیان های واردات بی رویه و تاثیر منفی آن بر تولید داخلی ، توصیه سیزدهم خود را به این موضوع اختصاص دادند.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه موضوع واردات ، فقط از طریق تعرفه حل نخواهد شد ،  افزودند: دولت باید درخصوص واردات کالاهای غیر ضروری و تجملی سخت گیری بیشتری انجام دهد و اِعمال قدرت کند.

چهاردهمین توصیه رهبر انقلاب اسلامی درخصوص آب کشاورزی بود که حضرت آیت الله خامنه ای ضمن تأیید سیاستهای وزارت نیرو درخصوص آب، گفتند: یکی از راه حل های جدی برای مشکل آب در کشور، صرفه جویی در آب کشاورزی از طریق استفاده از شیوه های نوین آبیاری بویژه آبیاری تحت فشار است.

توجه جدی برای تکمیل مسکن مهر، پانزدهمین و آخرین توصیه رهبر انقلاب اسلامی به دولت بود.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: اگر احتمالا با اصل طرح مسکن مهر و یا نحوه تزریق اعتبارهای بانکی به آن مخالفتی وجود دارد، اما این را هم بدانیم که اکنون چند میلیون نفر چشم انتظار تکمیل مسکن مهر هستند و باید این کار بطور جدی پیگیری شود و به اتمام برسد.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان سخنان خود، خطاب به اعضای دولت یازدهم گفتند: به خدا تکیه و به او توکل کنید اگر به کمک خداوند امیدوار باشید، قطعاً پروردگار هم به شما کمک خواهد کرد و این راهم بدانید که موفقیت شما، موفقیت و سرافرازی نظام اسلامی است.

پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، حجت الاسلام و المسلمین روحانی رئیس جمهور، گزارشی از عملکرد یکساله دولت بیان کرد.

آقای روحانی با اشاره به تحقق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، گفت: تمام تلاش دولت حرکت به سمت ثبات و آرامش در جامعه و امیدوار کردن مردم به آینده‌ی رشد و توسعه کشور بوده است و امروز دولت، مهمترین دستاورد خود را ایجاد همین آرامش و طمأنینه می‌داند.

رئیس جمهور سپس به بیان آمارهایی از تغییرات در برخی شاخصهای اقتصادی پرداخت و خاطرنشان کرد: برنامه دولت در ابتدای کار بر مهار رشد نرخ سریع تورم متمرکز بود و بر اساس وعده داده شده به مردم، تورم در پایان سال 92 به کمتر از 35 درصد کاهش یافت که این رقم در پایان سال جاری به کمتر از 20 درصد خواهد رسید، همچنین امیدواریم در پایان سال 95، برای اولین بار نرخ تورم در کشور تک رقمی شود.

آقای روحانی گفت: در کنار مشکل تورم، رکود بی سابقه در دو سال پیاپیِ 91 و 92، یکی دیگر از مشکلات دولت در آغاز کار بود و دولت برای خروج از رکود پس از ماهها برنامه ریزی، بسته سیاستی مناسبی را تهیه کرد.

رئیس جمهور رشد تولید در بخشهای «نفت و گاز، کشاورزی، صنایع و معادن» و افزایش ورود گردشگر خارجی به کشور را از جمله نشانه‌های آغاز رونق و رشد مثبت اقتصادی برشمرد و افزود: البته برای خروج از رکود، سیاستهای اقتصاد مقاومتی که مبتنی بر اتکا به تولید داخل و افزایش صادرات غیر نفتی است، مورد توجه جدی دولت قرار دارد.

وی مسئله اشتغال و حل مشکل بیکاری را دغدغه دیگر دولت خواند و خاطرنشان کرد: دولت باید برای حل این مشکل اقداماتی فوری در بستر افزایش رونق اقتصادی و سرمایه‌گذاری انجام دهد.

آقای روحانی در بخش دیگری از گزارش خود به اقدامات دولت در بخش آب و مشکلات جدی در تأمین آب کشاورزی، صنعتی و حتی آب شرب اشاره کرد و با تشکر از حمایت و کمک رهبر معظم انقلاب در اجرای این طرحهای مهم و زیربنایی، گفت: 10 میلیارد دلار در این بخش سرمایه‌گذاری و 12 میلیارد متر مکعب آب در ظرف 4 سال آینده مهار خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به نگرانیهای موجود در تأمین برق نیز، راه حل این مشکل را تشویق سرمایه‌داران و کارآفرینان برای سرمایه‌گذاری در این بخش عنوان کرد.

گزارش آقای روحانی با بیان اقدامات انجام شده در افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز به 3 میلیون و 700 هزار بشکه ادامه یافت. رئیس جمهور همچنین گفت: تلاش می کنیم تا ابتدای زمستان سال جاری، 100 میلیون متر مکعب به تولید روزانه گاز و در سال آینده نیز 100 میلیون متر مکعب دیگر به تولید روزانه افزوده شود.

وی با اشاره به مشکلات زیست محیطی در مناطقی نظیر دریاچه ارومیه، دریاچه هامون، جنگلهای بلوط و همچنین معضل ورود ریزگردها به کشور، افزود: این مسائل هنوز بطور کامل رفع نشده اما دولت مصمم به پیگیری و رفع نگرانیهاست.

آقای روحانی سپس به کسری بودجه 14 هزار میلیارد تومانی ناشی از پرداخت یارانه نقدی تا قبل از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها اشاره کرد و افزود: با اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی در یک شیب ملایم، این کسری جبران و بخشی از منابع حاصله نیز صرف اجرای طرح تحول سلامت شد.

رئیس‌جمهور، کنترل و تثبیت قیمت دارو و کاهش قیمت داروهای خارجی و لوازم پزشکی و همچنین کاهش سهم مردم از هزینه درمان در بیمارستانها از 35 درصد به کمتر از 10 درصد و اعزام متخصصان به مناطق محروم را از دستاوردهای مهم دولت در بخش سلامت برشمرد و گفت: اجرای بیمه همگانی سلامت نیز از جمله موفقیتهای دولت در این بخش است.

وی برنامه دولت در زمینه تأمین امنیت غذایی، طرحهای مربوط به سواحل مکران و انجام 7 سفر استانی با دادن تعهدات قابل اجرا به مردم را از دیگر اقدامات دولت در یکسال گذشته خواند و افزود: در بخش سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آرامش، همدلی، وحدت و انسجام ملی افزایش یافته است.

رئیس جمهور سپس به تشریح رویکرد سیاست خارجی دولت پرداخت.

آقای روحانی افزود: دولت در حمایت از مردم عراق، سوریه، لبنان و بخصوص مردم فلسطین، همه توان سیاسی و اقتصادی و اجتماعی خود را بکار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد آینده‌ی منطقه شاهد پیروزی ملتهای منطقه علیه تروریسم و رژیم جنایتکار صهیونیستی و بازگشت آرامش باشد.

رئیس جمهور همچنین از کوتاه شدن دیوار «ایران هراسی» در افکار عمومی دنیا خبر داد و در خصوص تحریمهای ظالمانه علیه کشور نیز گفت: قدمهایی در زمینه کاهش و رفع تحریمها برداشته شده و قدمهای بسیار زیادی نیز پیش روی دولت است.

آقای روحانی در خصوص راهبرد مذاکراتی دولت نیز گفت: طرف ایرانی، منطق و شفافیت و صلح خواهی خود را نشان داده و مذاکرات را بگونه‌ای ادامه خواهیم داد که اگر زیاده‌خواهی برخی قدرتها مانع از موفقیت مذاکرات شد، افکار عمومی دنیا مسئولیت آن را متوجه همان زیاده‌خواهان کند.

رئیس جمهور سپس با مقایسه وضعیت 3 دوره هشت ساله شروع بکار دولتها تا قبل از دولت یازدهم از لحاظ شاخص تورم و رشد اقتصادی، محور پایانی سخنان خود را به ضرورت کمک و حمایت همه دستگاهها به دولت برای عبور از این شرایط سخت اختصاص داد و گفت: دولت همواره توفیقات خود را مرهون لطف خداوند، توجهات حضرت ولی‌عصر(عج)، حمایت مردم و هدایتها و کمکهای رهبر معظم انقلاب می‌داند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 29
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • نیما ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    آقاجان دمت گرم. خدا حفظت کنه.
  • ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند. -
  • مرتضیsk ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    انشالله با تدابیری مناسب تر دولت محترم در رفع نیازهای مردم گام های محکمتری بردارد تا امید مردم از آقای روحانی دلسرد نگردد با آرزوی سلامتی و تندرستی جهت دولتمردان عزیز و رهبر فرزانه انقلاب
  • امید ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    حضرت آقا همیشه برای دولت مردان ما چه در گذشته و چه امروز راهنمایی دلسوز بوده . خداوندا تو را سپاس که نعمت ولایت به این ملت ارزانی داشتی . ((بزرگ ترین نعمت ما در جامعه اسلامی نعمت ولایت است وشهدا امانت داران ولایت بودند))
  • ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    حضرت آیت الله خامنه ای توصیه پنجم خود را به رعایت سعه صدر و آرامش در قبال انتقادهای منصفانه اختصاص دادند و گفتند: آقای رئیس جمهور از برخی انتقادها ناراحتند که البته در برخی موارد هم واقعاً حق با ایشان است و برخی انتقادها، تند
  • ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    حیف که گوش شنوا نیست
  • علی حقجو ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    واقعا بعضی از انتقادات بی مورده . مثل انتقاداتی که اصلاح طلبها و بعضا فتنه گران و برخی اشخاص مثل روسای برخی مجمع ها و حتی بعضی از هم حزبی های خودش انتقاداتی میکنند غیرمنصفانه و غیر واقعی که ریشه ی همه آنها تلاش برای بهبود حزب و گروه خودشان است نه عزت اسلام که همان عزت ایران است
  • مجتبی ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    در مورد مسائل فرهنگی توصیه ای نداشتن؟
  • مهران ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    حضرت آیت الله خامنه ای طرح نظام سلامت را یکی از اقدامات بسیار خوب دولت یازدهم برشمردند و در توصیه نهم خود گفتند: باید این طرح پشتیبانی شود و ادامه یابد، ضمن آنکه مراقبت شود برخی تصمیم ها، این طرح را به ضد خود تبدیل نکند.
  • انسیه ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    جانم فدای رهبرم...
  • جواد ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    آقا واقعا درسته گفت یه عده الکی به آقای رئیس جمهور ایراد میگیرن و همین هم باعث شده چهره اونایی که درست هم انتقاد میکنن بد جلوه کنه
  • Admin ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    آقای رئیس جمهور از برخی انتقادها ناراحتند که در برخی موارد واقعاً حق با ایشان است... برخی انتقادها، تند و غیرمنصفانه است...
  • جواد ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    انصافا كدام رييس يا رهبر در جهان را سراغ داريد، از غرب عالم تا شرق آن، كه تا اين حد حكيمانه و دورانديشانه به مسئولين افق ديد بدهد؟ رهبران دنيا اعم از سياسي و مذهبي را ببينيد كه در دنياي امروز از ترس لابي هاي قدرت ديگر اثري از حكمت در گفتارشان نيست و ناچارند مصلحت آميز از كنار خيلي از فسادهاي مبتلابه دولت ها بگذرند. ببينيد در دنياي غرب حتي رهبران مذهبي و اصحاب كليساها درباره فساد محرزي مانند همجنسبازي هم جرات انتقاد ندارند. قدر اين رهبر برآمده از عترت پاك و سفينه نجات را بدانيم. خدايا حافظش باش...
  • السلام علیک ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    آرزوی ما سلامتی و طول عمر ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای در سایه ی آقا صاحب زمان(عج) است.
  • ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    "و گفتند: آقای رئیس جمهور از برخی انتقادها ناراحتند که البته در برخی موارد هم واقعاً حق با ایشان است و برخی انتقادها، تند و گاهی غیرمنصفانه هستند."
  • حاج احمد ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    رهبرا دمت گرم خوب فرمودی که اقدامات دولت قبل رو تخریب نکنند و در مقابل منتقدین خشمگین نشوند .نوکرتیم اقا
  • ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    همه فرمایشات رهبری رو همینجور درست بفهمی خوبه
  • جواد ۲۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    بقیه اش هم گوش کن فقط همین یه تیکه رو شنیدی
  • محمد ۲۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    حتما یه خبرایی هست که این مورد رو تذکر دادند..
  • سید صالح ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    چقدر حضرت آقا با لحن مهربانانه و آرامی صحبت فرمودند. چقدر رهبر خوبی داریم. واقعا دوست داشتنی هستند. کاشکی همه از ایشان یاد بگیرند و حتی نقد را اینگونه با لطافت بیان کنند. عاشقتم امامم و رهبرم.....
  • محمد ۲۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    هرکس به دلخواه خود از فرمایشات رهبری برداشت میکنه واقعا که مایه تاسفه عجب ولایتمدارانی هستیم چقدر به حرف اقا گوش میدیم!!!!!!!!
  • حاج احمد ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
    0 0
    بقیشو هم تو اخبار دیدم هم اینجا بالاهستش منتها این نظر اقاست که به نظر بنده مهمترین فرمایشاتشون بود در دیدار اقایان معتدل
  • محمد ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
    0 0
    چرا تلویزیون صحبتای آقا رو پخش نکرد؟ دیدار با سفرا هم از تلویزیون پخش نشد.
  • غلام سیدعلی ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
    0 0
    نتیجه تولید درست که آقا ، بر آن اصرار دارند ،صادرات کالای مازاد و خدمات فنی و مهندسی قوی ،مناسب،حمایت شده،براساس اصول تجارت ، یکی از راههای برون رفت رکود اقتصادی است که متاسفانه دولت از آن غافل است.
  • محمدی ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
    0 0
    در خانه اگر کس است، یک حرف بس است.
  • مهدی 90085 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
    0 0
    مگر اینکه رهبر عزیزمان فکر ما باشند تا دولت مسکن مهر را تکمیل کند مارا به جهنم حواله ندهد در روابط خارجی هوشیار تر عمل کند و......
  • محسن ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
    0 0
    توجه عملی و عینی به توصیه های مقام معظم رهبری در دیدار با دولت یعنی: 1- پرهیز از برخورد شعاری و اتکا بر آثار روانی احتمالی تبلیغی اقداماتی که در صدد و متمایل به انجامش می باشد مانند طرح تحول اقتصادی ، مسکن مهر و حتی پرداخت نقدی ر یارانه در گذشته یا بسته سیاستی خروج غیر تورمی از رکود و حتی دستاوردهای احتمالی مذاکرات با 1+5 که می توانست بدون تبلیغات و اثرگذاری فراوان تر پیگیری گردد. اقداماتی که بعنوان وظایف ابتدایی و اصولی دستگاههای ذی ربط باید پیگیری گردد. 2- دولت فارغ از تمایلات و اقدامات روانی و تبلیغی و حتی سیاسی کاری گروههای رقیب یا مخالف باید با تکیه بر تصمیمات اصولی از گرفتاری در دام دیگران و طبعا حاشیه سازی خود ساخته به جد پرهیز نماید تا در فضایی آرام از امکان فعالیت قابل برنامه ریزی برخوردار باشد تئوجه به موضوع بند اول دستیابی به منویات این بند را میسر می کند. 3- انتظاری بسیار طبیعی و معقول که متأسفانه در دو دولت قبل نیز کمتر دیده شد بنابراین رهبری بر حفظ انسجام درونی و شنیده شدن یک صدا از دولت تأکید فرمودند یکصدایی یا هماهنگی درونی می تواند فی ذاته مانع از بسیاری حاشیه سازیهای بیرونی باشد. 4- تأکید بر اتخاذ شیوه و رویه های مبتنی بر جایگاه ملی توسط دولت نیز از حلقه هایی است که علی رغم اصرار تبلیغی دولتها در باور به این مهم همواره و به شدت مورد غفلت واقع می شود نکته کلیدی که همانطور که رهبری نیز فرمودند به نوبه خود زمینه ساز ادامه نگاه خصومت آمیز و استقبال از بی انصافی و دوری از عدالت دولتمردان ادوار گذشته شده و خواهد شد. 5- تأکید مکرر رهبری بر موضوع جناح بندی های سیاسی در عین حفظ رفاقت و اُنس با یکدیگر باید از مهمترین دغدغه های ملس و کار سیاسی نیز محسوب گردد برای تحقق چنین مهمی ضروری است تا تمامی دست اندکاران و مشتاقان فعالیت سیاسی و گروهی باور کنند که تمامی آحاد مردم از حقوقی برابر برخوردار و افراد و گروهها اصولا برای ابراز دیدگاه ، باور و سلیقه های مختلف و بعضا متضاد شکل می گیرند لذا لازم است همگان ضمن حفظ دیدگاههای خودی نسبت به دیگران نیز حق برابر قائل باشند حقی که مانع از انکار و خدای ناکرده تکفیر و ترد دیگران خواهد شد طبیعی است برای طی چنین مسیری نیازمند پایبندی تمامی طرفین امروز و فردا به اصول و باورهای شرعی ، قانونی و اجتماعی کشورمان خواهیم بود. 6- اگر مسئولین ، مدیران و تمامی فعالان سیااسی بدانند که برای فعالیت نیازمند درک حوزه های امنیت ملی می باشند طبیعی است که درک چرایی توجه به مسئله فتنه و فتنه گران سهل الوصول خواهد بود پایبندی بر مواضع قبلی اعلامی نیز چیزی نیست جز برخورداری از رفتاری صادقانه و خردمندانه که طبیعتا باید در مسیر حفظ و تقویت مبانی امنیت ملی قابل تعریف باشد. 7- انصاف در نقد و برخورد با دیگران در تمامی سالهای گذشته مورد تأکید معظم له بوده است موضوع بسیار مهم ، کلیدی و اخلاقی که معمولا تخطی از آن به بروز ناهنجاریهای سیاسی ، مدیریتی و امنیتی منجر می گردد مرور روند شکل گیری و بروز فتنه با معیار تخطی از اصول انصاف از سوی گروهها و شخصیت های مختلف بر اهمیت موضوع تأکید دارد. 8- اگر سکوت خردمندانه و مبتنی بر حفظ منافع و مصالح ملی و عمومی به درستی درک گردد طبیعی است که دولتمردان و سیاستمداران بر خلاف موضوع ارائه گزارش مستمر خدمت مردم در بسیاری از موارد با سکوتی حکیمانه به گذر از بحران سازیها اقدام خواهند کرد فریاد و فغان مسئولین در بسیاری از مواقع حداقل می تواند به معنای نشانه گیری دقیق ناقدین و مخالفین داخلی یا دشمنان خرجی تعبیر گردد. 8- رعایت ادب و اخلاق حداقل برای ما مسلمانان و شیعیان ضرورتی است ککه متأسفانه بدلایل و بهانه های مختلف به راحتی به حاشیه رانده می شوند لذا است که رهبری همچنان بر انتقاد با لحن خوب و منصفانه یا خیرخواهانه ـدکید دارند انتقاد خیرخواهانه اصولا نمی تواند با الحانی تند و فارغ از اخلاق بیان گردد بنابراین همگان می توانند تندی و بی اخلاقی را یکی از شاخصهای رفتار مبتنی بر عدم خیرخواهی افراد و گروهها مورد توجه قرار دهند. 9- استمرار اتخاذ مواضع صریح و شفاف درخصوص موضوعات اصلی سیاست خارجه کشور را شاکله کلی نظام اسلامی و عقبه راهبردی نظام فرمودند نکته مهمی که دولت باید ضمن درک حکیمانه مصالح نظام بیش از پیش مورد توجه عملی قرار دهند. 10- تأمین سلامت عمومی و دسترسی عامه مردم به خدمات مناسب و کم هزینه درمانی دغدغه دائمی معظم له می باشد که در دیدار با دولتهای مختلف همواره مورد تأکید قرار دادند لذا به رسم گذشته هر اقدام مثبت و مفیدی را به شدت مورد تقدیر قرار می دهند دغدغه بسیار مهمی که باید دولت را بیش از پیش به تلاش مستمر و هدفمند غیر تبلیغی تشویق نماید همانطور که به ظرافت فرمودند لمس یک خدمت مناسب بیمارستانی توسط مردم از صدها و هزاران ساعت تبلیغ اثرگذار تر خواهد بود. 11- تدوین هر طرح و اجرای هر برنامه با توجه به اسناد بالادستی ضرورتی است که متأسفانه در ادواری مورد بی مهری دولتمردان قرار گرفته است لذا دولت باید از ابتدای فعالیت نسبت به عدم تخطی و انحراف از اسناد بالادستی متعهد باشد. 12- اصلاح رویه های غلط ، بازگشت مراکز به انجام وظایف ذاتی محوله و هدایت اقتصاد ملی به سمت اتکا بر تولید توسط تمامی دولتهای قبل نیز مورد تأکید قرار داشت اما تصمیمات و اقدامات بسیاری مانع از تحقق عملی چنین مهمی شد نکاتی که باید دولت در ابتدای امر بدانها توجه کند توجهی که باید از بسته تقدیمی به مجلس آغاز تا زمینه شکل گیری انحراف از اهداف مذکور ناخواسته فراهم نگردد. لذا است که فرمودند مشکلات با سیاستهای تعرفه ای قابل حل نیست که برنامه و اقدامات عملی مبتنی بر گسترش تولید ملی باید مورد توجه باشد.
  • نرگس1990 ۱۹:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
    0 0
    مشرق جان مشکل نظر بنده چی بود نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی بی انصافی می کنی عزیزم.
  • نرگس1990 ۲۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
    0 0
    الان این نظر مهم بود ثبت کردی؟نظر بنده راجع به دو طیف اصلاح طلب و اصولگرا بود که ثبت نکردی.امان از دست شما.با فکر تحلیل می کنی آخرشم معلوم نیست اصلا به دستتون رسیده نرسیده...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس